logo_sqm

SQM - EM/SFC : "dilema existencial - dilema vital"

(o quan ja no pots amagar l'SQM)

 

Dilluns: 'No sortir de casa, neteja escales, ambientadors mil'

 

ir a la versión en Castellano

home GSF

el gràfic de tgn

índex ssc

contactar


dilluns

Avui és dilluns, i, com m'ho recorda una alerta al mòbil, avui no puc sortir al carrer perquè avui netegen les escales de casa. Encara que el noi que ho fa ja no fa servir lleixius o altres productes al meu replà ni al de sota, fa servir litres d'ambientadors, fins i tot a l'ascensor (i això és el més tòxic); un tipus d'ambientadors no identificables, (al principi em pensava que per combatir una plaga que desconeixia, feien servir un insecticida potent).

  dilema

l'alarma diu:

NO SORTIR DE CASA!!! -

Neteja escales (ambientadors mil)

 

Això significa que no puc sortir (la mascareta en aquest cas no serveix gaire). Oblidant-me de la nota alarma, avui he hagut de sortir. Un cop a casa pas obligat sota a la dutxa, rentar immediatament els vestits que duia, posar-los a eixugar-se fora al sol. El problema és que l'aire tòxic ha sortit de l'ascensor i ha decidit quedar-se a casa meua. -o així m'ho sembla. Han passat tres hores i encara sento l'olor tòxica, i això que, fins i tot, he hagut de rentar i penjar fora la borsa de tela de la compra!

Dia rere dia, em trobo a haver de reproduir mil gestos de 'desintoxicació' que em pensava mai haver de fer. Sincerament, jo, amb la EM-SFC i tota la resta, ja en tenia prou -més que prou.

 

Havia sortit a comprar vi i el dinar: ara em trobo amb aquest dilema:

Com beure un glopet de vi amb una mascareta al nas? :-) *

 

*: beure, menjar o respirar?


twitter: @genofoto

Totes les fotos són © Genoveva Seydoux - més informació ACÍ